Join us

Autoresponder Terbaik!

Thursday, 17 July 2014

Set Balik Kampung

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca blog Nutrisi Yang Hebat. 

Selalunya sekiranya anda memandu jauh atau nak balik kampung, mesti ada rasa mengantuk, letih dan penat kan? Dan selalunya kita akan membeli minuman yang boleh menambahkan tenaga kita semasa memandu. Nak pula kalau memandu berseorangan. Seperti biasa kita akan membeli minuman isotonik tak pun minuman tenaga atau Energy Drink. 

Ok kali ini saya ingin kongsikan produk Shaklee yang sangat BEST untuk anda sebagai seorang pemandu :)


Memperkenalkan set yang paling terbaik untuk anda yang akan memandu jauh :)  Set Balik Kampung ini terdiri dari Performance Drink dan Cinch Energy Tea Mix. Saya akan terangkan kebaikkan gabungan dua produk ini ya.


Siapa yang memerlukan Performance Drink?:
==============================================

~ Ahli Sukan dan mereka yang sering melakukan aktiviti lasak..
~ Penghidap Kencing Manis.
~ Mereka yang demam (dewasa @ kanak-kanak) mengelak kan dehidrasi dalam badan.
~ Mereka yang berusia dan lemah.
~ Mereka yang letih akibat seharian bekerja.
~ Mereka yang menunaikan Haji dan Umrah: perlukan lebih tenaga untuk beribadat. Perjalanan yang jauh dan keadaan cuaca,mengakibatkan keletihan. Karbohidrat yang dibekalkan oleh Performance Drink mampu menambah tenaga. 
~ Ibu yang menyusu, mengandung dan sedang  berpuasa (membantu ibu mengandung mencegah kehilangan bendalir, sejukkan badan dan mengelakkan kekurangan susu dalam badan)
~ Wanita yang mengalami kekeringan di bahagian Miss V.
~ Individu yang tidur lewat.
~ Mereka yang mengalami cirit-birit.
~ Mereka yang berpuasa.
~ Individu yang menjalani pembedahan (sebelum dan selepas).



Kenapa Perlukan Performance Drink?
==============================

Ia terbukti secara klinikal  dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 
Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal:Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina

Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.


Siapa yang memerlukan Cinch nergy Tea Mix?
=====================================================

Teh ini adalah salah satu komponen didalam program Shape Up Shaklee, ramai yang ambil teh berkata selepas minum Cinch Energy Tea Mix, badan akan terasa segar bugar. Jadi memang best diambil semasa mengantuk ketika memandu. 

Bukan itu sahaja mereka akan rasa badan lebih bertenaga, ianya bukan sahaja bagus untuk mereka yang nak kurus sebab kalorinya rendah tetapi untuk mereka yang memerlukan fast energy or as energy booster. Haa.. untuk student pun bagus juga ni bila nak study boleh ambil segelas nak bagi mata tu segar instead of ambil minuman berkaffein 3 in 1 atau instant coffe.  

Selain itu juga teh ini juga boleh untuk:

Sesiapa yang mahukan alternatif rendah kalori untuk makanan ringan yang manis, soda, atau kopi untuk tenaga segera.
Sesiapa yang mencari cara untuk menguruskan badan dan mengurangkan inci mereka.
Sesiapa yang mahu meningkatkan tenaga secara semula jadi.
~ Sesiapa yang mahu perlindungan antioksidan dan faedah yang berkaitan dengan teh hijau. 


Khasiat lain  Cinch Energy Tea Mix 
============================

CINCH ENERGY TEA MIX ini bukan sahaja mempunyai pelbagai khasiat seperti di atas, 
malah ianya juga :
 
  • Rendah kandungan Kafein (Teh Putih) Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan kolestrol
  • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
  • Menguatkan tulang
  • Antibakteria dan antiviral
  • Menggalakkan kulit yang sihat
  • Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
  • Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit biritMembantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan

Ok lah itu sahaja yang ingin saya kongsikan di sini :) sekiranya anda ada sebarang pertanyaan boleh klik link sebelah ini ya >> http://bit.ly/pm-saya


http://bit.ly/order




Saturday, 5 July 2014

Alfalfa Complex

Alfalfa Complex

Sumber Zat Makanan Semulajadi dan Klorofil

Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 

Terdapat dalam Saiz S (330 tablet) dan
Saiz L (700 tablet)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Klik di sini untuk combine shipping



Friday, 4 July 2014

Cinch® Energy Tea Mix

Cinch® Energy Tea Mix

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!


Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman. 

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk. 
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. 



Klik di sini untuk combine shipping


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...