Join us

Autoresponder Terbaik!

Thursday, 8 May 2014

Set Kurus Shaklee Kluang Mari

Inilah sarapan pagi Sy.. 

Sedap dan mengenyangkan..
And at the same time boleh mengurangkan berat..

Kombinasi ESP dengan Cinch Shake Mix mmg best! Nak pulak Cinch Shake Mix ni perisa Café Latte..lagilah sedap terangkat..



Kombinasi ESP dan Cinch Shake Mix

Bertambah sedap bila di'shake' dengan ais!

sedap ke?

Mestilah #sedap hehe..rugi tau tak rasa kesedapan #cinchshakemix cafe latte shaklee nih.. Dah la sedap, kenyang plak tu.. Kalau minum sebelum breakfast, lunch belum tentu rasa lapar..


Don't worry kalau tak suka coffee.. Ada dua lagi flavor yang best! 
Vanilla dan Chocolate..yum yum..





Testimoni Set Berpantang

Testimoni daripada bff saya yang mengambil set berpantang Shaklee yang terdiri daripada:

  1. Vita-Lea
  2. B-Complex
  3. Sustained Release Vitamin C
  4. Zinc Complex
  5. Ostematrix
  6. Alfalfa
  7. ESP



Kelebihan Performance Drink Shaklee

Apa itu Performance Drink?


Performance Drink adalah minuman bertenaga yang mengandungi Elektrolit yang penting untuk memastikan badan bertenaga. 

Elektrolit,  unsur kimia yang dicampurkan ke dalam minuman isotonik. Ia boleh berupa vitamin atau mineral. Isotonik, ‘iso’-nya sendiri bererti unsur tambahan  sepenuhnya larut (tidak mengendap) dalam minuman itu. ‘tonik’-nya, suplemen penambah vitalitas atau daya tahan tubuh.

Komponen Elektrolit yang penting terdapat di dalam Performance Drink: Natrium, Klorida, Magnesium, Kalsium dan Potasium yang membantu tubuh kita dalam menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan serta baik untuk sistem tindak balas saraf dan otot.

Kelebihan Performance Drink Shaklee:

  • Ia terbukti secara klinikal  dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 
  • Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.
  • Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
  • Terbukti secara klinikal: Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
  • Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.


Siapakah yang sesuai untuk mengambil Performance Drink?

  • Mereka yang aktif bersukan
  • Mereka yang ada gout
  • Mereka yang menyusukan badan
  • Mereka yang berpuasa
  • Mereka yang kurang minum air
  • Mereka yang ingin gantikan dengan minuman berkarbonat
  • Mereka yang diserang cirit birit



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...